Buitengesloten worden, een probleem uit het verleden

Een lokale startup heeft de sleutel gevonden om nooit meer..

Buitengesloten worden, een probleem uit het verleden

Een lokale startup heeft de sleutel gevonden om nooit meer buitengesloten te worden uit je woning en dus ook nooit meer een slotenmaker Den Haag hoeven te bellen voor hulp.

Ooit in de nacht laat thuisgekomen van een bar om erachter te komen dat je sleutels bent kwijtgeraakt en er geen reservesleutel aanwezig is? Een nieuw bedrijf dat is gevestigd in Den Haag, wil deze probleem oplossen met zelfbedieningskiosken die een digitale kopie van je sleutel opslaan. Als je sleutel verloren gaat, ga je gewoon terug naar de kiosk en ontvang je een nieuwe of het nou dag of nacht is. Deze kiosken worden in centrale punten in de stad geplaatst worden.

Meer dan zes miljoen mensen raken jaarlijks buitengesloten in Nederland. Dit zijn de zes miljoen waarvan een melding is gedaan bij een slotenmaker of de verzekeraar. Het kunnen er dus veel meer zijn. De meesten die buitengesloten raken bellen met een slotenmaker Den Haag en betalen gemiddeld 240 euro. Het opslaan van een sleutel is het systeem zal gratis zijn, maar de kosten van het maken van een fysieke sleutel wanneer je bent buitengesloten zal 25 euro zijn. De kiosken kunnen ook ter plaatse duplicaten van de sleutels maken. Onnodig te zeggen dat dit allemaal geen goed nieuws is voor slotenmakers in Den Haag.

https://www.gamma.nl/

https://uwslotenmaker.nl/

https://www.slotenmaker.nu/


Related articles