Geef je interieur een impuls met plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn de laatste tijd sterk in populariteit toegenomen...

Geef je interieur een impuls met plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn de laatste tijd sterk in populariteit toegenomen. Dat is ook niet zo gek aangezien ze je interieur een prachtige impuls geven. Anders dan zware gordijnen of rolluiken laten ze namelijk wel een hele hoop daglicht door waardoor je toch kunt genieten van een natuurlijk verlichte kamer. Een unieke en luxueuze uitstraling waar je terecht intens van kunt genieten. Daarnaast bieden ze je toch een hoop privacy waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jan en alleman zomaar binnen kijkt. Het beste van twee werelden, dat omschrijft plissé gordijnen. Bij Cirluna snappen we dat veel mensen dol zijn op dit type raamdecoratie en bieden we je dan ook een ruim assortiment aan.

Waarom kiezen voor plissé gordijnen?

Steeds meer mensen kiezen voor plissegordijnen. Maar waarom eigenlijk? Omdat dit type raamdecoratie in tegenstelling tot andere soorten ontzettend veelzijdig is. Ze zijn namelijk geschikt voor iedere raampartij en je kunt er – letterlijk – alle kanten mee op. Daarmee doelen we op de verschillende systemen waar je uit kunt kiezen. Het standaard systeem werkt net zoals bijvoorbeeld rolgordijnen: je kunt de plissé stof van boven naar beneden uitschuiven tot de juiste beschutting is bereikt. Maar je kunt daarnaast ook nog kiezen uit een ander systeem. Het top-down/bottom-up systeem bied je namelijk de mogelijkheid om het gordijn ook van boven los te maken waardoor je de stof precies zo kunt positioneren als jij dat wilt. Bijvoorbeeld in het midden van het raam of helemaal aan de onderkant. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De hoogwaardige afwerking van Cirluna

Bij Cirluna.nl kun je terecht voor beide types plissé gordijnen. Omdat we graag willen dat je gordijnen een hele lange tijd meegaan, gebruiken we enkel hoogwaardige materialen en stoffen. Desalniettemin heb je nog ruimschoots de keus om je gordijnen bij ons te laten personaliseren. Zo kun je kiezen uit vele verschillende kleuren en afwerkingen. Voor iedereen zit er wel wat wils bij. Is dat toch niet het geval? Dan kijken we graag met je mee wat de mogelijkheden zijn.


Related articles