Genieten van mijn kleine keuken

Ik ben schrijver van beroep. Ik schijf romans en om..

Genieten van mijn kleine keuken

Ik ben schrijver van beroep. Ik schijf romans en om mezelf goed te concentreren heb ik twee jaar geleden een buitenhuisje gekocht. Dit huisje staat midden in het bos en heeft vrijwel geen luxe. En dat wilde ik ook graag. Ik wilde me helemaal kunnen storten op het schrijven. Het bestaan daar in dat huisje was altijd wel erg primitief; geen verwarming en ook geen keuken. Daardoor was het alleen mogelijk om in de zomerperiode daar te schrijven en ik wilde er jaarrond heen kunnen gaan. Als eerste heb ik verwarming aangebracht, dat was al een grote stap vooruit. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een kleine keuken om zelf te kunnen koken als ik daar ben. Vaak genoeg at ik helemaal niets ‘s avonds of haalde ik Chinees. Maar dat wilde ik niet meer. Een geschikte kleine keuken vond ik hier op deze site. Prima website trouwens, overzichtelijk, duidelijk. En die kleine keukens zijn hier helemaal niet duur. Dat viel mij nog het meeste op. En dat wilde ik ook, het is immers een buitenhuisje en het moet wel leuk blijven.

Puur genieten in mijn buitenhuisje

Als ik nu aan het schrijven ben kijk ik soms al uit naar de avond. Dan kan ik namelijk lekker koken in mijn kleine keuken. Naast schrijven heb ik er eigenlijk een passie bij gekregen in mijn leven. Ik denk er zelfs over om in mijn volgende roman iets met koken te gaan doen. Bijvoorbeeld om het te laten gaan over een restaurant. Over deze kleine keuken ben ik dik tevreden. Prima bedrijf dit, aanrader!


Tags : ,

Related articles