Warme sfeer met houten meubels

Warme sfeer met houten meubels   Altijd al had ik..

Warme sfeer met houten meubels

portugal-120-3-uitvoeringen_3846_1_SWarme sfeer met houten meubels

 

Altijd al had ik een voorliefde voor houten meubels, ze doen me gewoon iets. Ik ben gek op de warmte die ze weten uit te stralen, zeker als het teak hout betreft overigens. Je moet niet vergeten dat de gloed van houten meubels overal in huis te zien en te voelen is, het is zoveel meer zacht en mild en romantisch dan andere materialen, zoals bijvoorbeeld staal of plastic. Ik ben opgegroeid in een huishouden waar de meubels van staal en van leer waren, iets wat ik overigens ook prachtig vond hoor. Ik had er alleen nooit een echt gevoel bij, vond het huis waar ik groot ben geworden niet persoonlijk. Ik vond het sowieso de sitjl van mijn ouders reflecteren, een stijl die niet de mijne was. Maar bovendien vond ik ook dat hele strakke gewoon niet zo erg mooi. Altijd moest je overigens in het gelid zitten, want onderuit gezakt erbij zitten was er echt niet bij, aangezien de meubels dan misschien wel kapot zouden kunnen gaan. Daar had ik echt geen boodschap aan, ik moest toch lekker kunnen ontspannen in mijn eigen huis. Daarom vluchtte ik maar vaak naar boven, naar mijn kamer, waar mijn vrienden wel gewoon mochten hangen op de stoelen die er ik had staan, een heel verschil. Mijn badkamer bijvoorbeeld, bestaat bijna volledig uit houten meubels en ik vind het prachtig, het is er zo warm van sfeer! Ik ben er oprecht met plezier!

 


0 Comment

  1. admin
    13 oktober 2014 - 12:36

    Kan je ook een hottub in je badkamer plaatsen?

Comments are closed.