Mijn badkamer ingericht met deze badkamer inspiratie

Mijn favoriete bezigheid Een van de leukste dingen om te..

Mijn badkamer ingericht met deze badkamer inspiratie

badkamer inspiratie

Mijn favoriete bezigheid

Een van de leukste dingen om te doen vind ik toch wel het herinrichten van mijn woning. Ook een beetje verbouwen, als het kan en daar de inspiratie van anderen voor gebruiken. Als ik denk aan badkamer inspiratie, dan denk ik aan allesbehalve mijn eigen badkamer. Mijn badkamer is al erg oud en niet heel groot. Toch ben ik erachter gekomen dat je ook met zulke ruimtes erg veel kunt doen. Gebruik bijvoorbeeld geen tot weinig donkere kleuren in een kleine ruimte. En hang, zeker in je badkamer, een grote spiegel op, om de ruimte groter te laten lijken! Dit zijn allemaal tips die je online kunt vinden en waar je echt geen opleiding voor gedaan hoeft te hebben. Zo ben ik dus aan de slag gegaan mijn kleine badkamertje tot een prachtige plek te maken.

badkamer inspiratieZo veel inspiratie

Het duurde even voor ik door de bomen het bos zag, er staat namelijk erg veel inspiratie online. Allereerst bepaalde ik wat voor een stijl ik wilde hanteren. Ik ging voor een soort klassieke stijl met moderne toevoegingen. Zo heb ik bijvoorbeeld veel koper gebruikt (dat is tegenwoordig echt in) in combinatie met kleine donker houten meubels. De muren heb ik allemaal weer eens een wit likje verf gegeven en zo ziet de badkamer er toch heel fris uit. Er zijn vandaag ook nieuwe handdoeken binnen gekomen in een mooie blauwgroene kleur en in beige. Daar ben ik ook heel blij mee!

De afbeeldingen uit dit artikel zijn van Pinterest.


Tags : ,

Related articles