Boomstam tafel is een kwaliteit tafel

Ben je op zoek naar een mooie boomstamtafel? Veel mensen..

Logo-Miltonhouse

Boomstam tafel is een kwaliteit tafel

Ben je op zoek naar een mooie boomstamtafel? Veel mensen zijn dit soort tafels aan het zoeken. Deze tafels zijn namelijk zeer mooi en hebben een goede uitstraling, waardoor deze soort tafel wel in elk huis kan passen. Hierdoor is een boomstamtafel dus erg gewild en zal je deze op vele plaatsen kunnen vinden. 

Boomstamtafels

De voordelen van een boomstam tafel

Dat een boomstamtafel er goed uitziet dat weten we onderhand wel, maar er moet nog wel een andere reden zijn dat deze tafel uit het niets populair is geworden? Dit is gelukkig waar. Zo heeft een boomstamtafel veel meer voordelen dan alleen maar mooi zijn. Ten eerste is de boomstamtafel gemaakt van boomstammen, logisch. Alleen dit is niet zomaar een boomstam. Dit hout is ook wel tropisch hardhout, wat alleen maar groeit rond de evenaar en qua vergeleken kan worden met eikenhout. Het is dus zeer sterk en het kost ook nog eens een heel stuk minder.

Onderhoud

Het enige mindere aan deze tafel is de onderhoud. Een boomstam tafel moet namelijk regelmatig onderhoudt hebben om deze echt mooi te houden. Ook staat het bij hot bekend dat het niet goed tegen vocht kan, of dat het deze in zich op kan nemen, waardoor er vlekken lelijke ontstaan. Bij een boomstamtafel is dit nog een stukje erger en moet deze nadat er vloeistof op geknoeid is, meteen droog gemaakt worden. Als dit gewoon goede wordt gedaan blijft de tafel zeer mooi en zal je nooit vlekken of iets dergelijks krijgen.


Related articles