Fakro rolgordijn

Hoe meer licht, hoe beter. Toch is het ook handig..

Fakro gordijn

Fakro rolgordijn

Hoe meer licht, hoe beter. Toch is het ook handig de lichtinval te kunnen regelen, zeker in een slaap- of woonkamer. Het scheurbestendige Fakro rolgordijn is de ideale manier om zon af te weren uit uw huis. Doordat u de stof zelf kan kiezen, bepaalt u zelf hoeveel licht u wil buiten houden. Het gordijn heeft ook 3 vaste standen, waardoor u handmatig bepaald hoeveel licht u binnen laat, en u bent dus ook in controle over uw eigen privacy. Dankzij het grote productassortiment kan u het juiste accessoire kiezen dat beantwoordt aan uw noden.

Gekleurd Fakro gordijnHet is in verschillende 59 verschillende kleuren of motieven beschikbaar en wordt geleverd met een aluminium cassette waar de rol in- en uitrolt. Ook heeft u de mogelijkheid om een ZST-stok aan te schaffen, zodat ook uw hoogste ramen zelf bediend kunnen worden. Nog een voordeel van dit Fakro rolgordijn is dat het Uv-straling bestendig is, want u wist waarschijnlijk al dat een gewoon raam zeker niet alle straling tegenhoudt. Ideaal dus om ook uw kinderen te beschermen. 

Nog een voordeel is dat het ook een echte eyecatcher kan zijn in uw huis. Tenminste als u het goed onderhoudt, maar dat zal geen probleem zijn want het Fakro rolgordijn is gemakkelijk af te vegen met een gewone spons. 

U kan kiezen uit een Fakro rolgordijn met of zonder zijgeleiding. De aluminium zijgeleiding bedekt de randen en vermindert de lichtinval. Dankzij de zijgeleiding kan het gordijn vastgezet worden in eender welke positie. Het monteren van het Fakro rolgordijn is ook erg gemakkelijk en wordt geleverd met een duidelijke handleiding en op de website kan u zelfs Nederlandstalige en Franstalige montagevideo’s terugvinden, voor moest u toch moeite hebben met de handleiding. Toch willen wij vermelden dat zowel de fabrikant als de verkoper niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor het niet juist opvolgen van de veiligheidsvoorschriften, toepasselijke wetten, en de bouwbesluiten. 

Het Fakro rolgordijn is wereldwijd bekend om zijn kwaliteit, en moest u vragen hebben: ons team staat altijd bereikbaar om u op de beste manier te informeren.

Fakro gordijnOp de website kan u ook te weten komen, of het rolgordijn voor uw Fakro dakraam geschikt is. Om de grootte en het type rolgordijn juist te bepalen, is het van belang het type dakvenster en de maat ervan te weten. Deze vindt u terug op het productplaatje, dat op het dakvenster vastzit. Als u gebruik maakt van originele Fakro- toebehoren, krijgt u 10 jaar garantie op uw Fakro dakvenster.

FAKRO werd opgericht in 1991, en is de snelst groeiende dakvenster-fabrikant wereldwijd. Onze belangrijkste prioriteiten zijn gezondheid en veiligheid, en ook het de impact op het milieu verliezen wij niet uit het oog.

Het Fakro rolgordijn is verkrijgbaar bij uw FAKRO dealer.


Related articles