Flensmoeren aanschaffen? Dat kan hier!

Wil je een flensmoer aanschaffen die je nodig hebt voor..

moer

Flensmoeren aanschaffen? Dat kan hier!

Wil je een flensmoer aanschaffen die je nodig hebt voor een klus? Dan kun je bij Bevestigingsexpert terecht voor diverse soorten flensmoeren. Denk hierbij aan diverse diameters, van 5 mm tot 16 mm. Op de webshop vind je alleen flensmoeren met een vertanding. De flensmoeren zijn daarnaast ook leverbaar in een staal verzinkte uitvoering. Welke grootte heb jij nodig voor de klus? Dankzij het handige zoekmenu kun je eenvoudig en snel vinden wat je zoekt. Bij Bevestigingsexpert vind je altijd de juiste bevestigingsmaterialen voor iedere klus. Zo ben je verzekerd van een goed resultaat met producten van hoogwaardige kwaliteit.

flensmoer

Wat zijn flensmoeren precies? Dit zijn moeren met een grote flens. De flens zit aan de moer vast en met de flens wordt de drukkracht opgevangen. Hiermee kun je bijvoorbeeld beschadigingen aan een materiaal voorkomen. Flensmoeren worden voornamelijk gebruikt bij machines: de machineonderdelen worden op elkaar gedrukt door de brede rand. Door de vertanding onderaan de flens kan de moer niet los trillen. Je kunt flensmoeren niet gebruiken in combinatie met een andere sluitring. De moer moet zit namelijk kunnen vastgrijpen in het materiaal en met een sluitring wordt dat verhinderd. Er zijn flensmoeren met en zonder vertanding. Hier vind je ze alleen met vertanding. 

moer

Flensmoeren online bestellen kent veel voordelen

Het grootste voordeel van bestellen bij Bevestigingsexpert is dat je kunt profiteren van heel veel voordeel. In de eerste plaats liggen de prijzen altijd laag en betaal je dus niet onnodig teveel. Daarnaast krijg je als vaste klant ook nog eens extra kortingen. Verder wordt je bestelling snel verzonden en kun je dus snel aan de slag met je klus. Ook vind je in de webshop een zeer ruim assortiment met alle mogelijke bevestigingsmaterialen!


Related articles