Kruiden drogen? Droognet

Veel effectiever Kruiden drogen op een zeil is voor mij..

Kruiden drogen? Droognet

Veel effectiever

Kruiden drogen op een zeil is voor mij verleden tijd met het Droognetten economy XL 80 centimeter bij 80 centimeter. Het klinkt raar, maar ik droogde mijn kruiden op een zeil. Het was niet echt effectief, maar het werkte redelijk goed voor mij. Na een jaar vind ik het wel eens tijd voor een fatsoenlijk droognet. Daarom ging ik eens kijken bij De Hobbykweker of ze daar nog droognetten hadden. Tuurlijk hadden ze droognetten daar op voorraad en voor een fantastische prijs ook nog eens.

Daar is zeker niks op aan te merken. De twee droognetten die ik heb besteld zijn precies groot genoeg voor mijn grootste kruiden dus dat komt ook nog eens perfect uit. De kwaliteit van het droognet is magnifiek. Laat ik maar gerust zeggen:”Niet stuk te krijgen!” Het klittenband maakt het super gemakkelijk om het droognet op te hangen. Het verschil is trouwens heel erg goed te merken met het nieuwe droognet. Mijn kruiden droogden eerst zeker wel eens een paar dagen. Nu is het zo dat ik ze er s’avonds er in leg en de volgende ochtend droog zijn. Ik beveel dit top product aan!


Tags : , ,

Related articles