Nu ook trapleuningen van hout bij RVSvakman.nl!

RVSVakman.nl is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de nr...

Nu ook trapleuningen van hout bij RVSvakman.nl!

RVSVakman.nl is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de nr. 1 webshop in Nederland en België op het gebied van RVS trapleuningen. Met een zorgvuldig samengesteld assortiment, scherpe prijzen, mogelijkheid tot maatwerk en dienstverlening zoals inmeten en montage en natuurlijk de snelle levering zijn wij volledig gericht op het voldoen aan de wensen van de moderne (online) consument. Stukje bij beetje breiden we ons assortiment uit en sinds kort hebben wij ook een prachtige selectie houten trapleuningen toegevoegd, uiteraard voorzien van stijlvolle RVS leuningdragers en mooie RVS einddoppen (eindstukken). Vanaf nu bestelt u dus ook een trapleuning hout bij RVSvakman voordelig online; Een bijzondere combinatie van het moderne RVS en het warme hout zorgen voor een bijzonder sfeervolle trapleuning.

 

Een divers assortiment houten trapleuningen met de service die u van ons gewend bent!

 

Wij bieden in totaal 4 houtsoorten aan; eiken, beuken, mahonie en grenen. Hierbij kunnen tevens verschillende vormen van ‘afwerking’ gekozen kunnen worden; Voor alle vier de houtsoorten kunt u zowel kiezen voor naturel (blank, onbewerkt) als gelakt. Bij beuken kunt u daarnaast ook nog kiezen voor ‘gelakt en gebeitst’. Vervolgens hebben wij een keuze gemaakt uit ons brede assortiment leuningdragers, waarbij 5 modellen geselecteerd zijn. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een drietal ‘afwerkingen van de uiteinden’; RVS einddoppen, vlak afgewerkt (vellingkant) en rond afgewerkt.

 

Voor welke houtsoort, leuningdrager en afwerking u ook gaat, iedere trapleuning van wordt op maat vervaardigd. U kunt zelf de gewenste lengte ingeven op de product detailpagina van de door u gewenste houten trapleuning. Uw leuning wordt in onze eigen werkplaats specifiek op maat voor u vervaardigd. De leuning wordt netjes op maat gezaagd, voorgeboord, perfect afgewerkt en uitgebreid gecontroleerd. Dit alles zonder extra kosten. Vervolgens wordt uw leuning stevig verpakt en klaargemaakt voor transport.

 

En ook niet onbelangrijk: Tot 400 cm ontvangt u een houten trapleuning uit 1 stuk (1 geheel)!


Tags : , ,