Prachtige glasfolie besteld

Tijdens onze verbouwing ben ikzelf druk bezig geweest om op..

Prachtige glasfolie besteld

windowdeco-4001Tijdens onze verbouwing ben ikzelf druk bezig geweest om op zoek te gaan naar een manier waarmee ik mijn ramen kan bedekken. Ik wilde sowieso gordijnen hebben echter was het wel zo dat ik overdag niet met de gordijnen dicht wilde zitten. Het belangrijkste van alles vond ik dan wel dat er geen inkijk is naar binnen toe, hier werd ik nog wel eens gek van!

Ik wilde er in de eerste instantie voor zorgen dat er niemand bij ons naar binnen kon kijken en mijn gedachtes gingen direct uit naar glasfolie. Met deze vorm van raambedekking wist ik meteen dat ik hiermee geen inkijk meer had, ook ziet het er een stuk gezelliger uit! Diverse motieven wilde ik gebruiken voor op de ramen echter was het wel zo waar ik dit bestellen kon?

Mijn eerst bedoeling was dan ook echt om er niet al teveel geld aan uit te geven, maar dat ik wel de goede glasfolie bestel wat bij de rest van mijn interieur past.

Voordeliger kan niet!raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1

Bij het bekijken van de website van Windowdeco viel mij een keer op dat het bij hun een stuk voordeliger is als dat ik elders vinden zal. Hiermee heb ik dan ook mijn besluit genomen om bij hun folie voor de ramen te bestellen. Kan niet wachten tot het binnen is!raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons (1)