Top Schilder in Leiden en omgeving

Ben je op zoek naar een Schilder Leiden en omgeving ?..

Top Schilder in Leiden en omgeving

logozjBen je op zoek naar een Schilder Leiden en omgeving ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het schildersbedrijf dat al jaren uitstekend werk levert van goede kwaliteit is kort geleden ook bij mij geweest. We hadden al een lange tijd het plan om de keuken en woonkamer opnieuw te laten schilderen maar konden maar geen passend bedrijf vinden die dit kon of wilde doen. Na heel wat zoekwerk kwamen we uiteindelijk hierbij uit en hadden er meteen een goed gevoel over, we maakten een afspraak zo dat ze een kijkje konden nemen wat de bedoeling precies was en zo dat hun de tijd konden inplannen.

Goed resultaat

Toen de Schilder uit Leiden een aantal dagen aan het werk was konden we meteen al zien hoe professioneel en goed ze zijn, het verschil was enorm met voorheen en waren er sprakeloos van. Voor ons was het wel spannend om alles zo te laten veranderen maar toen we zagen dat het project in goede handen was maakte we ons nergens meer zorgen om. Een aantal weken later was het klaar en het eindresultaat was prachtig, we waren versteld van de transformatie die ons huis had ondergaan.

Dankbaar

We zijn het schildersbedrijf super dankbaar voor de goede service en prachtig werk wat ze ons geleverd hebben. Het is een echte aanrader voor mensen die nog op zoek zijn in deze buurt naar een goede, professionele schilder. De prijs en kwaliteitsverhouding komt hier erg goed van pas, de prijzen die je betaald krijg je een prachtig resultaat voor terug.schilder-300x95


Related articles