Verschillende soorten raamfolie gekocht

Wat ben ik blij dat je tegenwoordig raamfolie kan kopen,..

raamfolie

Verschillende soorten raamfolie gekocht

Wat ben ik blij dat je tegenwoordig raamfolie kan kopen, zonder een lijmlaag. Want ik ben nogal een wispelturig type en ik vind het fijn om regelmatig mijn interieur in mijn huis te veranderen. Niet alleen de meubels, maar ook de gordijnen.

Een tijd geleden had ik online, via Windowdeco.nl een zeer mooie folie gekocht. Deze heb ik speciaal laten maken en ik was er bijzonder blij mee. Het was in de vorm van een rijtjes huis en dat stond prachtig op het raam in mijn keuken.

raamfolie

Meerdere soorten raamfolie gekocht

Maar ik zal ik niet zijn als ik een paar huizen verderop ook folie op de ramen zag zitten, met leuke vogeltjes erin gesneden. Dat zal ook wel erg leuk bij mijn huis staan. Meteen op het internet gaan kijken bij
Windowdeco.nl, waar ik al eerder een bestelling had gedaan. Hier zag ik zoveel leuke voorbeelden voorbij komen, dat ik hier geen keuze uit kon maken.

Het assortiment wat op deze site te vinden is, is best wel groot en bijzonder leuk. Inmiddels heb ik meerdere soorten folie gekocht voor het raam in mijn keuken. Allemaal in de synthetische uitvoering. Voordeel is dat het makkelijk is om aan te brengen en nog makkelijker om het er weer af te halen. Bovendien is dit steeds weer te hergebruiken.


Related articles