Verse sapjes na sinaasappelpers kopen

Verse sapjes na sinaasappelpers kopen   Altijd al wist ik..

Verse sapjes na sinaasappelpers kopen

Verse sapjes na sinaasappelpers kopen

 

Altijd al wist ik dat ik mijn eigen zaak wilde, ik wilde alleen eerst even goede ervaring opdoen in de horecazaken van anderen. Steeds klom ik hogerop, tot ik het ook in de laatste tent waar ik gewerkt heb geschopt heb tot manager. Ik vond het nu wel tijd de sprong te wagen en eindelijk die droom in vervulling te laten komen. Wat ik voor ogen had was anders dan er tot Cilio-citruspers-hefboompers-sinaasappelpers--225x225nu toe nog was gedaan in de stad waar ik woon, de lunchroom die ik heb doet een beetje Berlijns aan. Het is een verzameling van oude retro spullen in een leuke, open setting, het is heel fris allemaal. Ook staat er overal kunst en kunnen locale creatievelingen dat hier komen maken. Ik ben nog in de opstartfase en zo komt het dat ik nog niet alles in huis had. Mensen konden tot voorheen nog geen verse sapjes bij me bestellen bijvoorbeeld. Vandaag ging ik een sinaasappelpers kopen, dus vanmiddag schonk ik de primeur! Ik heb een beetje zitten experimenten want deze speciale sinaasappelpers kopen deed ik natuurlijk niet voor niks. Ik had er allemaal wilde plannen mee en tot mijn grote genoegen bleek ik die allemaal waar te kunnen maken. Met de sinaasappelpers ben je namelijk niet eens beperkt tot het verwerken van alleen maar sinaasappels, je kunt er ook vele andere dingen mee persen. Zo heb ik ook grapefruitsap kunnen maken, en ben ik citroenen met sinaasappels gaan combineren. Ik vind het erg leuk dat ik gasten nu ook wat de sapjes betreft iets fris kan voorzetten.