Welke AVG moet ik gebruiken?

Wat zijn de belangrijkste soorten AGV's? Er zijn veel typen..

klusser nabij Leiden

Welke AVG moet ik gebruiken?

Wat zijn de belangrijkste soorten AGV’s? Er zijn veel typen AGV’s, groot, klein, zwaar, krachtig, laag, kunnen tillen, kunnen slepen…

Hoe het beste type AGV kiezen?

Het eerste dat u moet doen, is uw projectbehoeften en vereisten oplossen. Als u eenmaal heeft vastgesteld “wat u wilt doen”, kunt u gaan nadenken over het type AGV dat het beste aan uw behoeften voldoet.

AGV’s zijn aan het verbeteren en worden een must om de efficiëntie op veel gebieden te verbeteren, zo versterken ze bijvoorbeeld het “Smart Warehouse” -concept.

Ik heb veel klanten zien nadenken over het implementeren van een heftruck-AGV, maar later ontdekten ze dat iets anders, zoals een automatisch geleide kar, veel beter zou zijn geweest.

De selectie van het automatisch geleide voertuigtype hangt ook af van uw technische beperkingen en de economie van uw AGV-project.

Het is niet eenvoudig om duidelijke en onderscheidbare AGV-categorieën te definiëren, maar laten we proberen algemene AGV-classificaties te maken.

Wat zijn de belangrijkste soorten AGV’s?

AGV-typen zijn automatisch geleide wagens (AGC), sleep-AGV’s, geautomatiseerde vorkheftrucks met palletkrik, contragewicht, stempelpoten, VNA-AGV met zeer smalle gangpaden en reachtrucks. Eindelijk hebben we Unit Load AGV’s en enkele andere AGV-ontwerpen voor speciale toepassingen.