Wil je een leuke kinderkamer?

Wil je een leuke kinderkamer?   Mijn vrouw en ik..

Wil je een leuke kinderkamer?

Wil je een leuke kinderkamer?

 

Mijn vrouw en ik hebben een dochter van vier jaar en we vonden het wel weer eens tijd voor een nieuwe kamer. We zijn toen wat gaan rondkijken op internet, maar we konden niet echt iets vinden wat ons gelijk interesseerde. Via onze buurman zijn we bij deze site terecht gekomen en die sprak me al gelijk aan. De site zag er heel verzorgd uit en de kamers waren ook heel erg leuk. Zo zag ik een soort van caravan met een bed erin en kastjes erin. Er stonden hele leuke idee├źn en mijn vrouw en ik hadden eigenlijk al onze keuze gemaakt. We 97049767hadden hem toen al gelijk besteld en binnen een week hadden we hem al. De prijs was vergeleken andere bedrijven zeer goedkoop en ook de kwaliteit van de meubels zijn zeer goed. Ik wil jullie daar heel erg voor bedanken. Mijn dochter is superblij met haar kamertje en dat is als ouders zijnde natuurlijk superfijn. Verder ook mijn complimenten over de prijzen die jullie bieden vergeleken met andere bedrijven, want sommige bedrijven komen met bedrijven dat ik bij mezelf denk van hoe kunnen jullie nog bestaan, maar gelukkig bieden jullie mooie prijzen! Ik wens jullie heel veel succes verder en als de kleine of wijzelf weer een nieuwe kinderkamer willen weten we waar we moeten zijn en niet alleen wij maar ook onze buurman. Heel erg bedankt en tot de volgende keer.