Woningontruiming

Mijn moeder is nogal een fan van het sparen van..

Woningontruiming

Mijn moeder is nogal een fan van het sparen van spulletjes. Pas geleden is ze verhuist naar haar nieuwe appartement. Voor de verhuizing moest eerst de woning ontruimd worden. Ze had zoveel spullen dat ze het hele appartementen complex er mee vol zou kunnen zetten. Voordat mijn moeder zou gaan verhuizen hebben wij een organisatie ingeschakeld dat samen met haar spullen uitzoekt om mee te nemen naar haar nieuwe appartement.

Samen hebben ze met haar de meest belangrijke spullen uitgezocht, die mee gaan naar het appartement. De rest van de spullen hebben ze weggebracht naar verschillende stichtingen en echt de onbruikbare spullen werden milieuvriendelijk verwerkt. De woningontruiming is goed verlopen en de dag er na zijn ze begonnen met het verhuizen van haar spulletjes.

logo (1)

Tijdens het verhuizen van haar spullen, dachten we dat het veel werk zou zijn om de spullen in haar appartement op de bovenste etage te krijgen, dankzij de verhuislift ging alles lekker snel en waren ze hier niet lang mee bezig.

Omdat het bedrijf had geholpen met de woning ontruiming, wisten ze ongeveer welke spullen mijn moeder nog had, waardoor ze goed mee konden helpen met het her inrichten van haar nieuwe woning. De woning ziet er nu netjes en leefbaar uit en mijn moeder is zeer tevreden over alle hulp die ze heeft gehad.

Ze heeft nog vaak over de verhuizing en de goede verloop hiervan. Aan verschillende vrienden en kennissen heeft ze het bedrijf al aanbeveelt, wij zouden dit dan ook graag op deze manier willen doen, ga zo door!


Related articles