Zeer content over de projectstoffering

Zeer content over de projectstoffering   Ik red me al..

Zeer content over de projectstoffering

Zeer content over de projectstoffering

 

Ik red me al jaren alleen maar ik ben toch niet de handigste mens die er hier op aarde rondloopt, kan ik je wel vertellen. Ik zou het echt heel praktisch vinden als ik mezelf zo gemakkelijk zie redden als ik dat anderen af zie gaan maar helaas gaat het mij gewoon niet zo eenvoudig af. Ik ben goed in inrichten en heb altijd een heel verzorgd huis gehad maar daarvoor heb ik wel altijd de hulp van anderen in moeten schakelen. Onlangs nog, toen ik de projectstoffering in mijn gehele woonkamer liet uitvoeren door een extern bedrijf. Hiermee werd ik namelijk geholpen door R.A. Weerdesteijn, waar ik door enkele vrienden op getipt werd. Die hadden de projectstoffering zelf ook door dit bedrijf laten uitvoeren en waren hierover zeer te spreken. Het was mij altijd al opgevallen dat zij zo’n keurig afgewerkt huis hadden en daarom wist ik dat het wel goed zou zitten. Gelukkig kon ik voor de projectstoffering al mijn wensen doorgeven aan dit bedrijf en zijn ze daarna aan de slag gegaan. Ik moet je zeggen dat er perfect werk afgeleverd is. Hoewel ik het zelf niet kan, kan ik andermans’ werk er zeker wel op beoordelen en ik kan je vertellen dat het hier goed zit. Ik ben daarna gelijk aan het inrichten geslagen, iets wat dan wel weer volkomen mijn ding is. Nu mijn huis uiteindelijk helemaal af is ben ik erg trots op het geheel, dat ik je zou willen aanraden zeker ook met R.A. Weerdesteijn in zee te gaan als je nog iemand voor je eigen huis zoekt!