Een dekbedovertrek van hotelkwaliteit: hipper dan ooit

De trend van dit moment is je slaapkamer op een..

dekbedovertrek hotelkwaliteit

Een dekbedovertrek van hotelkwaliteit: hipper dan ooit

De trend van dit moment is je slaapkamer op een hotel laten lijken. Hoe strakker, hoe beter. Een dekbedovertrek van hotelkwaliteit hoort daar natuurlijk bij. Waarom is deze trend zo groot en hoe zorg je ervoor dat jouw slaapkamer ook op een hotelkamer lijkt?

dekbedovertrek hotelkwaliteit

Dit is waarom de hotelkamer voor thuis zo populair is:

  • een hotelkamer is chique, en dat willen mensen thuis ook ervaren
  • hotelkamers zijn schoon en strak, ook praktisch voor thuis!
  • hotelkamers zijn opgeruimd en minimalistisch, dat zorgt voor meer rust.

Rust en kalmte

Men kiest dus vooral voor deze stijl omdat het een rustige, schone en chique ruimte in je huis creëert. Het opgeruimde effect van een hotelkamer is bovendien goed voor je concentratie en je nachtrust. Hoe gezellig een slaapkamer voor knuffels, kussens, kleuren en spullen ook is: het is niet bevorderend voor je nachtrust. Je kunt dan beter voor minimalistisch en strak gaan om jezelf een goede slaap te garanderen. 

dekbedovertrek hotelkwaliteit

Hoe kom je aan hotelkwaliteit?

Niet alles wat je tegenkomt in hotels koop je zomaar in de binnenstad. Je moet dan op zoek gaan naar hotelkwaliteit producten. Een dekbedovertrek van hotelkwaliteit kun je bijvoorbeeld het beste online zoeken. Deze overtrekken zijn steeds populairder maar je vind ze nog niet overal in de normale winkels. 

Er is bovendien niet een enkele soort stof die gezien wordt als hotelkwaliteit. Vaak zijn lakens van hotelkwaliteit wel wit: dit is ook doorgaans het geval in hotels. Soms gaat het om een mix van katoen en linnen, soms polyester, maar altijd een effen kleur en klassieke uitstraling.


Tags : ,

Related articles