Smartlock toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem wordt al jaren veel gebruikt met cilindersloten, we..

ces-omega-flex-systeem

Smartlock toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem wordt al jaren veel gebruikt met cilindersloten, we noemen dit ook wel een sluitsysteem. Dit is een systeem waarbij je per deur bepaald wie er waar naar binnen kan en waarbij je ook een loper hebt die alle deuren kan openen. Een toegangscontrolesysteem is erg handig voor bedrijfspanden, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Tegenwoordig is een toegangscontrolesysteem met elektronische sloten, ook wel smartlocks genoemd, populairder dan een toegangscontrolesysteem met cilindersloten. De voordelen van elektronische sloten zijn dat gemakkelijk ingesteld kunnen worden, ze handig geopend kunnen worden met een tag of pasje en dat het beheer van de sloten erg gemakkelijk en overzichtelijk gaat in de bijbehorende software. Maar wat zijn nou alle opties van een toegangscontrolesysteem bestaande uit elektronische sloten.

Toegangscontrolesysteem mogelijkheden

Je kan de elektronische sloten gemakkelijk instellen met bijbehorende software zodat je precies kan bepalen wie waar naar binnen mag. Ook is het mogelijk om een toegangscontrolesysteem te combineren met deurautomaten van elektrische deuren. Een toegangscontrolesysteem hoeft niet alleen te bestaan uit smartlocks die op een cilinderslot werken, je kan dit systeem ook maken met zelfsluitende insteeksloten, wandlezers bij een centrale ingang, codepanelen en elektronisch binnendeurbeslag.

Met een toegangscontrolesysteem koppel je al deze verschillende soorten sloten in één handig software pakket. In de pakket bepaal je zoals eerder gezegd wie waar naar binnen mag, maar je kan ook zien wie op welk moment waar naar binnen is gegaan door middel van een logboek. Als tags of pasjes zijn verloren kunnen deze makkelijk uit het systeem gehaald worden zodat er geen onbevoegden naar binnen komen.

Zoals je leest zijn de mogelijkheden van een toegangscontrolesysteem met smartlocks eindeloos! Je kan het systeem helemaal aanpassen naar jouw wensen.