Superwoonwinkel

Op www.superwoonwinkel.nl vind je echt de allerleukste artikelen aan om..

Superwoonwinkel

Op www.superwoonwinkel.nl vind je echt de allerleukste artikelen aan om je hele huis en ook je tuin te restylen. Deze webwinkel biedt voor vriendelijke prijzen mooie producten aan van goede kwaliteit. Daarnaast geven zij een snelle, goede service. Op verzoek wordt er van alles voor je speciaal op maat gemaakt en je krijgt er ook nog gratis advies bij.

Het assortiment

Superwoonwinkel verkoopt tafelbekledingen, matten, gordijnen, raamfolie, stoelkussens, konijnenhokken, kippenhokken, vliegengordijnen, verlichting, bad- wc- en douchematjes, douchegordijnen, douchestangen, badtextiel, alles voor op je bed en vele accessoires. Daarnaast hebben zij speciale kerstartikelen in hun assortiment en er is altijd wel een of andere leuke sale. Haal je hart op op hun website:superwoonwinkel.nl.

Online winkelen

Online winkelen biedt je als hardwerkende consument het gemak om vanuit je luie stoel rustig op je gemak rond te kijken en je keuze te maken. Door de handige zoekfunctie, sorteermogelijkheden en filters wordt het zoeken je gemakkelijk gemaakt. Ook vind je op de websites allerlei tips. Bijvoorbeeld over het onderhouden en schoonmaken van producten, maar ook hoe je het beste kan meten voordat je bestelt. Zo voorkom je beschadigingen en teleurstellingen.

Laat je inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, registreer je of maak een account aan. Dit maakt het betalen van je bestellingen makkelijker en sneller. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en koopjes en trends. Heb je vragen? Bel dan naar het nummer 085-0471624 of stuur een e-mail naar klantenservice@superwoonwinkel.nl. Een contactformulier invullen kan ook: contactformulier.

Betaalmogelijkheden

Tenslotte nog even de betaalmiddelen:

  • IDeal
  • Klarna
  • Creditcards (Visa & Mastercard)
  • PayPal
  • Bancontact (België).

Al deze betaalmethoden zijn veilig, voor bijna iedereen toegankelijk en gratis.